Over ons

Na 10 jaar in het basisonderwijs, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Door alle veranderingen in het basisonderwijs, kon ik hier mijn creativiteit niet meer voldoende in kwijt. Het heeft altijd gekriebeld om iets voor mijzelf te beginnen. Ik mag mijzelf geen professionele trendwatcher noemen, maar weet vaak wel wat mensen leuk/mooi vinden.
Zo ben ik vier jaar geleden begonnen met mijn eerste webshop. In de verkoop van waterflessen met fruit filter. Hier heb ik veel nuttige ervaring opgedaan.

Nu ben ik bezig om Smaqua op de markt te zetten. Een mooi product met een mooie naam. Smaqua staat voor Smaak+Aqua. Het leek mij leuk om een nieuwe lijn waterflessen te ontwikkelen. Nadat ik in 2014 een maand op vakantie was in Indonesië, is dit idee eigenlijk ontstaan. Indonesië is een prachtig land, waar mijn voorouders vandaag komen. Maar wat was ik geschrokken van al het zwerfafval en vooral van het plastic in de zee. Helaas kan ik dit probleem in Indonesië niet verhelpen. De zee is een plek waar ik graag kom, ook in Nederland. Hier in Nederland kan ik wèl starten met de bewustwording van al het onnodige plastic gebruik van mensen.
Doordat je onze flessen gewoon kunt bijvullen helpen wij het milieu en verminderen we het eenmalige gebruik van plastic PET flessen.
Because: Less plastic is more fantastic. 

Naast smaqua.nl heb ik samen met Carlos drie webshops in de vorm van www.kindertipi.nl, www.speelstenen.nl en www.opeigenhoutje.nl. Altijd leuk om hier een keer een kijkje te nemen.

Groetjes,

Vincent Draaisma

CONTACT MET ONS OPNEMEN?

GEEN VRAAG IS TE GEK!

Do the Smaqua!