Smaqua: 5 redenen waarom jij er ook een moet kopen!

Ontwerp

Mooi en strak design, met luxe uitstraling door de matte coating aan de buitenkant. Onze thermosflessen worden gemaakt van het hoogste kwaliteit roestvrij staal. Doordat het ontwerp smal en lichtgewicht is, kan hij makkelijk mee in elke tas. In de Smaqua thermosfles blijven uw drankjes onder normale omstandigheden tot 12 uur koud of 8 uur warm.

Milieu

Om te voorkomen dat de hoeveelheid gedumpt plastic afval niet explosief toeneemt in de komende jaren is het belangrijk om anders te gaan kijken naar het afval dat we produceren en gebruiken. Door het verminderen van het gebruik van plastic, kunnen we gezamenlijk zorgen voor een vermindering in de hoeveelheid plastic die in de oceaan en ons milieu terecht komt. Wij vinden het belangrijk dat mensen hier bewuster mee omgaan. Daarom is onze slogan dan ook: Less plastic is more fantastic. Wij produceren en verkopen RVS thermosflessen. Dit is een praktisch en milieuvriendelijk alternatief voor plastic flessen die na eenmalig gebruik vaak worden weggegooid.

Voldoende drinken

Vergeet jij ook wel eens om genoeg water te drinken? Soms is het lastig om te doen, maar neem in ieder geval altijd een flesje mee. Kies voor een praktische en milieuvriendelijke thermosfles van Smaqua. Hierna is het belangrijk dat je  er een gewoonte van maakt. Laat water drinken een onderdeel worden van je dagelijkse routine. Drink bijvoorbeeld op vaste momenten op de dag of neem bij elke maaltijd en bij elk tussendoortje wat te drinken. Vergeet je nog steeds je flesje te pakken of kom je er gewoon niet aan toe om steeds wat te drinken? Zet dan op bepaalde tijden een wekker, bijvoorbeeld op je telefoon, die je eraan herinnert dat het tijd is voor water. Er zijn ook apps die je waarschuwen en waarop je je waterinname kunt bijhouden, zoals Water Daily, Waterlogged en Water your body.

Veilig

Onze flessen zijn goed door de testen gekomen. Hierbij is getest of de flessen eventuele schadelijke stoffen bevatten. Onze flessen zijn 100% veilig om te gebruiken en uit te drinken. Ze bevatten geen BPA en of andere schadelijke stoffen. Wij adviseren om geen koolzuurhoudende dranken toe te voegen, dit omdat het koolzuur hoge druk kan opbouwen in de fles en deze kan niet gemakkelijk ontsnappen. Hierdoor kan de fles gaan lekken.

Smaak+Aqua

Smaqua staat voor Smaak+Aqua. Je kan thee of fruit toevoegen aan de Smaqua thermos. Wil je dit doen; gebruik dan het filter. Er zijn twee manieren hoe je het filter kunt gebruiken;
Manier 1: Doe het filter in de fles. Vul de fles rustig met heet water. U kunt nu wat losse thee op het filter scheppen. Laat de thee trekken tot de desgewenste sterkte. Trek voorzichtig het filter uit de fles. Geniet van je thee.
Manier 2: Stop fruit, munt of iets anders toe aan de fles. Druk het filter op de fles. Vul de fles rustig met heet of koud water. Laat de smaak in het water trekken. Laat het filter in de fles om te voorkomen dat stukjes fruit in je mond terecht komt. Geniet van je aqua met smaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *