Veelgestelde vragen

VRAGEN OVER HET PRODUCT

Hoe gebruik ik de fles?

De fles bestaat uit drie onderdelen; de dop, de fles en het filter. De fles is met en zonder filter te gebruiken. In de dop zit een afsluitring. Het is belangrijk dat deze ring goed in de dop zit, anders kan de fles gaan lekken. Vul de fles met het desgewenste drankje. Vul de fles niet tot aan de rand vol maar houd een beetje ruimte over om de dop er op te kunnen draaien. Als je thee of fruit wilt toevoegen, gebruik dan het filter. Sluit de fles goed af. Houd uw thermosfles steeds uit de buurt van kinderen wanneer deze gevuld is met hete vloeistoffen.

Hoe gebruik ik het filter?

Het filter is op twee verschillende manier te gebruiken.
Manier 1: Doe het filter in de fles. Vul de fles rustig met heet water. U kunt nu wat losse thee op het filter scheppen. Laat de thee trekken tot de desgewenste sterkte. Trek voorzichtig het filter uit de fles. Geniet van je thee.
Manier 2: Stop fruit, munt of iets anders toe aan de fles. Druk het filter op de fles. Vul de fles rustig met heet of koud water. Laat de smaak in het water trekken. Laat het filter in de fles om te voorkomen dat stukjes fruit in je mond terecht komt. Geniet van je aqua met smaak.

Waar kan ik de fles mee vullen?

De Smaqua fles is gemaakt om te vullen met water, thee of koffie.
Wij raden of om de Smaqua thermosfles te vullen met andere dranken, zoals cola, frisdrank en vruchtensap.

Hoe maak ik de fles schoon?

Plaats de thermosfles niet in een vaatwasser maar gebruik voor het schoonmaken een afwassopje en spoel de fles goed om met schoon heet water. Haal voor goede reiniging de afsluitring los en maak deze ook schoon. Belangrijk is om deze ook weer correct terug te plaatsen. Droog de fles altijd goed af.
Als de thermosfles een tijdje niet gebruikt is, maak hem dan eerst schoon of spoel goed met heet water. Voor het verwijderen van kalkvlekken of ander hardnekkig vuil in de binnenkant kan je het beste de fles vullen met een ontkalker, een theelepel soda of schoonmaakazijn opgelost in heet water laat dit een nachtje weken met de dop erop. Hierna goed schoonmaken en omspoelen met heet water!
Gebruik geen schuurmiddel of oplosmiddel om te reinigen.

VRAGEN OVER BEZORGING

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen op werkdagen voor 16:30 ontvangen en betaald versturen wij dezelfde dag nog. Onder normale omstandigheden ontvangt u uw bestelling dan de volgende dag. Zendingen naar België doen er doorgaans een dag langer over.
De bezorgdagen van PostNL zijn dinsdag t/m zaterdag. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

U ontvangt van ons een Track & Trace code van PostNL. Hiermee kunt u via de site van PostNL uw pakket traceren. U kunt dan precies zien waar het pakket zich bevindt en ziet u hier de verwachte bezorgtijd.

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, maar geen bevestiging ontvangen.

Het gebeurt soms dat de bevestiging van een bestelling in de ongewenste mail/spam terecht komt. Mocht u hem hier ook niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op via info@smaqua.nl 

ANDERE VRAGEN

Doet u ook aan B2B?

B2B staat voor Business-to-Business: bedrijven aan bedrijven. Wilt u b2b klant worden? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen uw aanvraag en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn namelijk ook een groothandel in tipi, wigwam speeltenten. Voor afname van meerdere stuks kunt u ook contact met ons opnemen via info@smaqua.nl Wij kijken dan samen naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Andere vragen?

Do the Smaqua!